Resa till Rhodos i sommar

Rhodos

Grekland är tillbaka i topplistan över resemål under sommaren. Allra hetast är solsemester eller öluffning på de grekiska öarna. Efter flera år av nedgång är nu grekiska övärlden redo att återupptäckas. Rhodos förväntas locka tusentals turister under högsäsongen i juni, juli och augusti. På Rhodos är det Kalithea på östkusten och Kolymbia i Afandobukten som det pratas mycket om.
Kalithea ligger endast några kilometer från Rhodos stad vilket ökar bekvämligheten, dessutom är det perfekt för den som vill ta sig från stranden till staden på kvällarna. Glöm inte heller att titta in på dykcentret som förtjänat sitt goda rykte sista åren.
Kolymbia har vuxit till den mest idylliska badorten på Rhodos. Här finns ett flertal nybyggda hotell och det går regelbundet båtturer till stranden Tsambika.

Reseförslag till RhodosResor till Kalithea på RhodosResor till Kolymbia på Rhodos