Charter till Egypten direkt från Kiruna

Visst har världen blivit mindre, utan tvekan. Ett exempel som ligger nära tillhands är att det nu finns direktflyg från Kiruna till Egypten. Lämna vintermörkret och ta på solbrillorna när du stiger ut i det afrikanska solskenet några timmar senare. Det lär vara en speciell upplevelse.

Det är Fritidsresor som nu anordnar direktflyg till Egypten från Kiruna. I allmänhet växer nu utbudet för direktflyg från mindre orter i Sverige till charterorter utomlands, då speciellt platser som är förknippade med sol- och badsemestrar.

[ad#ad-article]

Under vintern är Egypten en storfavorit hos Fritidsresor som sett en ökning på 30% jämfört med året innan. Utöver att Egypten som semesterort nu lockar till sig en större grupp semestrande svenskar, så är det flera saker som talar för en semester i det nordafrikanska landet.
– Kort flygresa, fina stränder och utflyktsmål i världsklass lockar. Dessutom får man mycket lyx för semesterplånboken i Egypten, säger Fritidsresors Sverigechef, Bassam el Mattar.