Avkoppling i Dubai någon?

Hotell i Dubai

Intresset för Duabi som turistdestination ökar och nu kan du enkelt pröva på att bo på det sjustjärniga hotellet Burj Al Arab. Det finns dock inga hotellrum utan endast sviter och en enastående utsikt med en höjd på hela 321 meter över havet. Hotellet är beläget på en konstgjord ö och en resa dit är att betrakt som riktig lyxig. Med Solresor kan du boka en semester till Burj Al Arab, men pris på övernattning finns endast vid förfrågan.

Om du däremot vill koppla av men på ett något enklare och billigare sätt kan du se närmare på fyrstjärniga hotell. Ett delat dubbelrum i fyrstjärnigt hotell kan hittas på Solresor från 8.145:- per person för en vecka och inklusive frukost.

[ad#ad-article]

Extravagans eller en klassisk solsemester i Dubai. Trenden talar tydligt för att fler människor vill se Dubai.