Paradisöar i Maldiverna

Paradisö

Sol och bad semester är hett eftertraktat nu när snöstormar gör avrundar den långa vintern bakom oss. Det finns ett stort urval paradisöar i Maldiverna om behoven av sol och bad ska leda till en skön semester. Vi presenterar ett spännande resmål.

Olhuveli Beach i Indiska oceanen
Olhuveli Beach är en turistmagnet för de som söker riktigt imponerande havsutsikter och känslan av att vara mitt ute i havet.
Som om det inte vore nog, så finns också ett spa och en dykskola. Olhuveli Beach är en höjdare för både som letar efter det ultimata strandlugnet och de som vill röra på sig och lära sig nytt under semestern. Se Olhuveli Beach sajten för karta, fakta och givetvis några lockande foton.
Olhuveli Beach ligger på en av de 70 öar som har hotell för turister. Så med det här tipset har du endast 69 öar kvar att lära dig mer om…

Sök biljetter till Maldiverna på Travellink