Krydda kryssningen med auktion på havet

SmyckeskrinAtt handla antikviteter brukar associeras till väl inredda lokaler, med uppklädd personal och ett bås med en auktionär som står längst fram i salongen. För andra är det roligt och ibland också lukrativt att sälja sina gamla släktklenoder på auktion.

Nu kommer en rejäl omstöpning av ett gammalt koncept! Från och med 27 september blir det möjligt att gå på auktion på havet med Stena Danica som ingår i Stena Line. Det är auktionsfirman Lauritz.com som ingått samarbete med Stena Line och i framtiden ska erbjuda auktioner såväl som värderingar av föremål under kryssningar.
– Intresset för antikviteter, design och inredning har aldrig varit större än nu. Svensk och dansk design är dessutom i fokus och därför känns det helt naturligt att vara ombord på Stena Danica, som på många sätt är en bro mellan Sverige och Danmark.

[ad#ad-article]

Intresset är stort bland både danskar och svenskar, säger Charlotte Ljunggren, chef för Stena Lines Danmarkslinje.

Premiären 27-28 september kommer också innehålla en mindre auktion med Stena Line – produkter.