90 år med Hertz och det rullar vidare

Hertz. Det började med uthyrning av några T-Ford.För 90 år sedan startade Hertz Biluthyrning. Året var 1918 då 22-årige Walter L. Jacobs startade sin biluthyrning av T-Ford bilar i Chicago. Under det knappa seklet som gått har företaget vuxit till att hantera 550,000 hyrbilar i 140 länder. Det firar företaget under ett år med att ge födelsedagspresenter till sina kunder. Allt från fria hyresdygn till rabatterbjudanden för hyra av Hertz bärbara DVD-spelare.

Som inledning till jubileumsåret ska man överraska 1000 kunder med en veckas bilhyra för endast 90 kr. Det gäller de som bokar och förskottsbetalar på Hertz.se och hämtar ut sin hyrbil mellan 23 september och 15 december.

[ad#ad-article]

– Vi är tacksamma för alla våra kunder som har hjälpt oss att etablera, utveckla och leda biluthyrningsbranschen under de senaste 90 åren. Vi kunde inte komma på ett bättre sätt att fira vårt 90-årsjubileum än att ge bort 9000 födelsedagspresenter till våra kunder – en rea i den här omfattningen har aldrig tidigare skådats i hyrbilsbranschen, säger Lesley Lindberg, Vice President of Marketing på Hertz Europe.