Resor till matcherna i Premier League

När man ska se på stora matcher med stora stjärnor gäller det att vara ute i tid. I sommar släppte Ving biljetterna till nya säsongen av Premier League som börjat nu i augusti. Ett grundpaket innehåller en matchbiljett med en natt på hotell (i delat dubbelrum).

Exempel på en fotbollsresa är Liverpool-Bolton, 1775:- per person där matchbiljett, matchprogram och två nätter på hotell ingår.

[ad#ad-article]

Även om det möjligt att kombinera sin egen resa med bokning och köp av flybiljett, boende och matchbiljett, så satsar Ving på att förenkla för evenemangsresor. Hans Jonevret som är försäljningskoordinator på Ving förklarar.
– Att få tag i biljetter till exempelvis Arsenals eller Liverpools hemmamatcher till de här priserna är nästan omöjligt på egen hand. Ingen annan svensk arrangör kan matcha oss.