Fynda bland dagskryssningar till Danmark

Sponsrad länk: Dagskryssning.se – Hitta din dagskryssning här!

Nu när de flesta turister har återvänt hem kan det vara trevligt med en tur till Danmark för den som ännu inte fått nog av turistande. Stena Line har nu flera lockande erbjudanden på resor till Skagen, Skallerup Klit och Jylland. För lite omväxling och en weekendsemester ligger grannlandet bra till och en resa med färja är för många ett lockande sätt att turista.
– Under sensommaren och hösten är en tripp till Danmark utmärkt. Det är fortfarande varmt i luften och hela Jylland är fullt av attraktioner och sevärdheter på bekväma avstånd.

[ad#ad-article]

Populära destinationer som Legoland, Skagen och Aalborg är verkliga pärlor under lågsäsong med mindre folk och ett stillsammare tempo, berättar Charlotte Ljunggren som är linjechef för Stena Lines Danmarkslinje.

Stena Line erbjuder flera destinationer med sina dagturer till Danmark.