Dags att tänka på semester inför jullovet?

Så här under högsommaren kan det kännas avlägset med vintern och jullovet. Men hos Ving ser man tendenser på att många tänker långsiktigt, tillochmed ett halvår framåt när det gäller solresa under vintern. Hos Ving har över 70% av alla jullovsresor bokats, det gäller då resor på två veckor. Det är alltså stor anledning att börja planera sin semester till julen om man vill ha mycket att välja på.

[ad#ad-article]

De riktigt populära resmålen är Bangkok, Brasilien, Fuerteventura, Isla Margarita och Sharm el Sheikh. Det är stora familjeanläggningar som bokas mest.
– Det finns fortfarande platser kvar, men vill man komma iväg ska man hålla sig framme. Naturligtvis är det alltid de bästa hotellen som går först, berättar Lisa Thorngren på Ving.

Hög tid för familjer att börja tänka på solsemester i jul alltså. Det är bara att släpa sig ur hängmattan, ställa undan den kylda drycken och börja se över trevliga sol- och badställen där man kan fira jul. Än bättre, ligger man redan på playan kan det vara en idé att springa iväg till ett Internetkafé och se över vilka resmål som lockar mest till bjällerklangen och tomtetider.