Vill du upptäcka Indien eller Peru?

jpweste75.JPG

Suckar du djupt när du tänker på charterresor? Kanske är det läge att åka på en äventyrligare resa, med mindre planer och mer av upptäcksfärd. Med STA Travel kan du upptäcka världen med otaliga reseupplägg.

En resa genom Indien kräver tid och kraft. Därför har du hela tre veckor på dig att resa med den grupp du åker iväg med (upp till 12 personer). Du får bo på enkla vandrarhem och hotell (det var väl äventyr du ville ha..) samt övernattningståg några nätter. Resan går på cirka 5000 kr plus lokala kostnader. Resan börjar i Delhi men fortsätter på en gång till mer okända ställen som Jodhipur och Agra (där Taj Mahal ligger).


Äventyr under en långweekend?

Om du är mer sugen på att åka till en annan världsdel eller inte vill vara borta så länge, så är kanske Peru i Sydamerika rätt för dig. Du bor enkelt på mindre hotell och pensionat under de tre nätter du är borta. Peru som ligger på västkusten i Sydamerika är världskänt för Inkastaden Maccu Picchu. Resan börjar med ankomst i Lima och under fyra dagar reser du till Cusco och går i de gamla upptäckarnas fotspår genom Maccu Picchu.

Läs mer om dessa och andra äventyrsresor hos STA Travel.