Julgransbelysning, detaljer

Över hundra rätter inför årets julbord hos Viking Line

När Viking Line åter igen sätter igång med julbordskryssningar i år kan vi se framemot en rejäl ökning av maträtter. Under juletid brukar cirka 70 procent av kryssningsresenärerna pröva på Viking Lines julbord.

Julborden serveras från och med 14 november och blandar traditionella rätter med lokala specialiteter. Nästan 80 procent av råvarorna kommer från lokalal producenter.

– Gästerna kommer till oss för att njuta av en helhetsupplevelse: mat, dryck, gott sällskap och vackert dukade bord. Högtidssäsongen kulminerar i själva julen. På julafton njuter vi av ett traditionellt julbord, och på juldagen erbjuds en fantastisk festbuffé med ännu fler julklassiker och ett omfattande utbud av skaldjur. Julbordet kan avnjutas från mitten av november fram till annandag jul, säger Janne Lindholm, restaurangchef Viking Line.

Fler nyheter

Vasaloppet och de första skidspåren inför säsongen.

Kortare weekendresor ökar i popularitet.