Solresor påbörjar samarbete med Malmö Aviation

Solresor kommer framöver erbjuda Malmö Aviations bonusmedlemmar reseerbjudanden inom kategorierna solresor, rundresor och träningsresor.
– Vi ser positivt på samarbetet med Malmö Aviation. Inom en snar framtid kommer detta även att vara till nytta för våra kunder, som kommer att få erbjudanden från Malmö Aviation”, säger Mikael Andersson, försäljningschef på Solresor.
Malmö Aviation har idag 178 000 bonusmedlemmar, en siffra som ökar. I och med det nya samarbetet kommer bonusmedlemmarna kunna använda sina bonuspoäng till charterresor hos Solresor.
– Vi är glada att kunna komplettera vårt redan attraktiva bonusprogram med en charterarrangör. Det innebär att vi kan erbjuda våra frekventa resenärer en semesterresa för sina bonuspoäng säger Anette Friberg, ansvarig för Malmö Aviation Bonusprogram.

[ad#ad-article]