Booking.com Barcelona Boktips Bussresa Dagskryssning Egypten Flyg Frankrike Gran Canaria Grekland Italien Kanarieöarna Kroatien Kryssning Mallorca Medelhavet Norge Paris Rhodos SJ Skidsemester Solsemester Spanien Stockholm Teneriffa Thailand Turkiet Tyskland Tåg USA Weekend

Åker du till Pyrenéerna i sommar?

Resetips, 4 augusti, 2017

Pyrenéerna

Då har du tur! Där händer det mycket under juli och augusti.

Festivalen med gammal folkmusik pågår 1-27 augusti i Lleida regionen. Om du är mer sugen på en musikfestival är det Vila de Rialp som gäller 13 juli till 30 september. Traditionell musik kan du lyssna på under Festival Trama som pågår 10-12 augusti i Bellver de Cerdanya.

I år går det också att utforska Katalonien med tåg. Det så kallade Tren dels Llacs (sjöarnas tåg) är ett kombinerat tåg med restaurang. Resan från Lleida till La Pobla de Segur i Pyrenéerna tar cirka två timmar. Då får du se ett varierande landskap i bergsregionen vid Pyrenéerna.