Booking.com Barcelona Boktips Bussresa Dagskryssning Egypten Flyg Frankrike Gran Canaria Grekland Italien Kanarieöarna Kroatien Kryssning Mallorca Medelhavet Norge Paris Rhodos SJ Skidsemester Solsemester Spanien Stockholm Teneriffa Thailand Turkiet Tyskland Tåg USA Weekend

Upplev våren i Prag med direktflyg från Malmö

Nyheter, 16 april, 2017

Från och med april i år började Czech Airlines flyga direkt mellan Malmö och Prag. Den tjeckiska huvudstaden har fått ett gott rykte senaste decennierna som destination för weekendresor.
– Vi är väldigt glada över att få hälsa Czech Airlines välkomna till Malmö Airport. Vi har en stadig tillväxt av resenärer och destinationer, och nu kan vi addera Prag till utbudet som är en fantastisk stad. Malmö Airport är en snabb och smidig flygplats, och nu blir det ännu enklare för resenärerna att dessutom nå ytterligare destinationer genom flygbolagets utbud bortom Prag, kommenterar Peter Weinhandl, flygplatschef på Malmö Airport.
Fram till slutet av oktober kommer det gå fyra flyg i veckan till Prag från Malmö.