Booking.com Barcelona Boktips Bussresa Dagskryssning Egypten Flyg Frankrike Gran Canaria Grekland Italien Kanarieöarna Kroatien Kryssning Mallorca Medelhavet Norge Paris Rhodos SJ Skidsemester Solsemester Spanien Stockholm Teneriffa Thailand Turkiet Tyskland Tåg USA Weekend

Upplev Norrskenet i Norge

Resetips, 23 december, 2016

Aurora borealis i Norge

Visst, du har troligen sett foton och filmer av Norrskenet. Men.. har du sett foton av Norrskenet med en figur utklädd till hippie? Näe, vi trodde inte det heller!
Du kan se norrskenet på flera orter uppe i norr, i Finland, Norge, såväl som Sverige. I den här bloggposten kollar vi närmare på Norrskenet i Norge. Det har länge varit populärt att kombinera en vintersemester med att se norrskenet, till den grad att det finns skräddarsydda resepaket. Vi tittar närmare på några orter i Norge där du har stor chans att se norrskenet.

Var du kan se norrskenet

Bäst möjlighet till att se norrskenet har du på följande fyra platser i Norge.