Booking.com Barcelona Boktips Bussresa Dagskryssning Egypten Flyg Frankrike Gran Canaria Grekland Italien Kanarieöarna Kroatien Kryssning Mallorca Medelhavet Norge Paris Rhodos SJ Skidsemester Solsemester Spanien Stockholm Teneriffa Thailand Turkiet Tyskland Tåg USA Weekend

Nytt ishotell i Tromsö i januari 2017

Nyheter, Resetips, 28 december, 2016

Kirsten Marie Holmen, Magic North AS

Det nya ishotellet på Kvaløya kommer heta Magic Ice Hotel. Hela hotellet kommer givetvis vara byggt av is, till och med sängarna som kommer vara täckta av renskinn. Det är Magic North AS och DesignIce Norway AS som bygger det nya ishotellet. Flera aktiviteter kommer erbjudas för gäster, till exempel norrskensupplevelser och hundsläde. Redan nu är Tromsö populärt som turistort med möjligheten att se norrskenet och den unika naturen i Nordnorge.

Under 2018 kommer konceptet med isbyggnader utökas. Då blir det en isbar i den nya hamnterminalen. Konceptet med isbarer och ishotell växer som kuriositet. Med det nya ishotellet i Tromsö hoppas man kunna erbjuda en riktigt speciell hotellvistelse, som går att kombinera med naturupplevelser.

Foto: Kirsten Marie Holmen på Magic North AS.