Booking.com Barcelona Boktips Bussresa Dagskryssning Egypten Flyg Frankrike Gran Canaria Grekland Italien Kanarieöarna Kroatien Kryssning Mallorca Medelhavet Norge Paris Rhodos SJ Skidsemester Solsemester Spanien Stockholm Teneriffa Thailand Turkiet Tyskland Tåg USA Weekend

Billigare paketresor till Skara Sommarland i sommar

Nyheter, 7 juli, 2015

Swebus erbjuder under sommaren paketresor till Skara Sommarland som inkluderar en billigare entrébiljett till nöjesparken. Swebus har under sommaren en speciellt framtagen tidtabell för att resenärer ska kunna ta sig direkt till nöjesparken. Entrébiljetten kan användas samma dag som avresa sker alternativt dagen efter.
– Ju fler möjligheter det finns att ta sig till Skara Sommarland, desto bättre för våra besökare. Med denna bussförbindelse åker man prisvärt och smidigt ända fram till parkens huvudentré och eftersom entrébiljetten ingår i paketresan är det bara att kasta sig direkt ut i äventyret vid ankomst. Vi är glada över att samarbetet med Swebus fortsätter ännu en säsong, säger Rickard Bender, försäljningschef på Skara Sommarland.