Booking.com Barcelona Boktips Bussresa Dagskryssning Egypten Flyg Frankrike Gran Canaria Grekland Italien Kanarieöarna Kroatien Kryssning Mallorca Medelhavet Norge Paris Rhodos SJ Skidsemester Solsemester Spanien Stockholm Teneriffa Thailand Turkiet Tyskland Tåg USA Weekend

Pröva något nytt, pröva en utflykt med dressin

Resetips, 22 juni, 2015

Edith och Dick på dressin

Har du tröttnat på cykling, vandring eller klättring? Ja men då är det dags att pröva på en dagsutflykt med dressin. Det är i Vansbro i Dalarna som Station Sågen nu erbjuder dressin för uthyrning. Man börjar sin utflykt kl. 10.00 och fortsätter till 18.00. Det går också bra att åka dressin i flera dagar, om man så vill. Det blir då till att ta med sig campingutrustning som tält och sovsäck för att kunna sova länga järnvägen.

Under resans gång kommer man trampa förbi flera sjöar och lämpliga platser för grillning och picknick. På fotot ses Edith van de Haterd och Dick van Ettinger, paret som driver den gamla tågstationen Station Sågen. På deras vandrarhem finns utöver dressin också bastu, badtunna och sommarkafé.

Boka din resa

Du kan boka din dressin på hemsidan för Station Sågen.
Här på webbsidan kan du enkelt förboka din dressintur hos Station Sågen. Några prisexempel:

Foto: Visit Södra Dalarna / Åsa Larsson (Licens)