Booking.com Barcelona Boktips Bussresa Dagskryssning Egypten Flyg Frankrike Gran Canaria Grekland Italien Kanarieöarna Kroatien Kryssning Mallorca Medelhavet Norge Paris Rhodos SJ Skidsemester Solsemester Spanien Stockholm Teneriffa Thailand Turkiet Tyskland Tåg USA Weekend

Medeltidsveckan på Gotland närmar sig

Resetips, 19 juni, 2015

Medeltidsveckan på Gotland

Mellan 2 och 9 augusti hålls Medeltidsveckan på Gotland, med en mängd spännande aktiviteter som tornerspel och en marknad i sann medeltid anda. Mycket görs för att skapa just den rätta stämningen. På den medeltida marknaden kommer det säljas såväl rustningar som svärd och vävda tyger, allt för att påminna om hur det vardagliga livet såg ut under medeltiden.
Tornerspelen är för många besökare höjdpunkten. Under flera veckor kommer det hållas tornerspel, de flesta i Visby men också vid Lojsta slott, Lickershamn och Burgsvik.

Biljetter till de olika evenemangen kan köpas online på Medeltidsveckan.se.

Foto: BoGöran Kristoffersson
Licens