Booking.com Barcelona Boktips Bussresa Dagskryssning Egypten Flyg Frankrike Gran Canaria Grekland Italien Kanarieöarna Kroatien Kryssning Mallorca Medelhavet Norge Paris Rhodos SJ Skidsemester Solsemester Spanien Stockholm Teneriffa Thailand Turkiet Tyskland Tåg USA Weekend

Upptäck Bali och Mauritius i vinter

Nyheter, 31 augusti, 2014

Bali

Har du hört talas om Bali och Mauritius? Säkerligen leder blotta tanken på dessa destinationer till bilder av drömlika stränder, skvalpande vågor och ständigt solsken. Med Fritidsresors satsning på resor till både Bali och Mauritius, med start i vinter, har det i ett slag blivit enklare att resa dit och ta en närmare titt. Och det är uppenbart att responsen var bra bland solhungriga svenskar
– Jag har inte sett ett så stort intresse för en nyhet på många år; varannan resa gick åt på några veckor, säger Bassam el Mattar, Fritidsresors Sverigechef.
I Bali satsar man på tre destinationer, nämligen Kuta/Seminyak/Legian, Nusa Dua och Sanur Beach. För Mauritius erbjuder man både hotell för vuxna såväl som hotell med familjeaktiviteter, med hotell spridda längs nord-, öst-, och västkusten.

Utöver Bali och Mauritius är de största resmålen i vintern för företaget som följer:

  1. Kanarieöarna
  2. Thailand
  3. Kap Verde
  4. Mexico
  5. Egypten

Fotograf: Jim Hofverberg