Booking.com Barcelona Boktips Bussresa Dagskryssning Egypten Flyg Frankrike Gran Canaria Grekland Italien Kanarieöarna Kroatien Kryssning Mallorca Medelhavet Norge Paris Rhodos SJ Skidsemester Solsemester Spanien Stockholm Teneriffa Thailand Turkiet Tyskland Tåg USA Weekend

Direktflyg till ICEHOTEL från Köpenhamn

Nyheter, 11 november, 2012

Den här vintern börjar ICEHOTEL anordna direktflygningar från Köpenhamn. Resan kommer ta strax över två timmar och den nya linjen som kommer hanteras av SAS ska göra det ännu lättare för svenskar och danskar att ta sig till hotellet. Flygen kommer gå mellan Köpenhamn och Jukkasjärvi mellan 20 december 2012 och 28 april 2013.

Hotellet som ligger 15 minuter från Jukkasjärvi har ett rikt utbud av upplevelsepaket, till exempel isskulptering och turer med hundsläde. Det finns också möjlighet till att se norrskenet.

Det här initiativet med direktflyg är ett steg i satsningen Lappland NONSTOP i Kirunaregionen.