Booking.com Barcelona Boktips Bussresa Dagskryssning Egypten Flyg Frankrike Gran Canaria Grekland Italien Kanarieöarna Kroatien Kryssning Mallorca Medelhavet Norge Paris Rhodos SJ Skidsemester Solsemester Spanien Stockholm Teneriffa Thailand Turkiet Tyskland Tåg USA Weekend

Det är rusning till Mexiko

Resetips, Sol och bad, 10 november, 2012

Las Nubes de Holbox

Det ser ut som Mexiko blir en favorit inför vintern. Fritidsresor har noterat en markant ökning av antalet bokade resor till Mexiko, uppemot 13 000 resenärer väntas åka till landet, eller en ökning med 35% jämfört med fjol.
– Det är rekord i antalet Mexicobokningar i vinter. Vi har aldrig tidigare sålt lika många resor västerut, säger Bassam el Mattar, Fritidsresors Sverigechef.
Räknat två år tillbaka har antalet resor till Mexiko dubblerats, och det är helt klart det mest eftertraktade resmålet inför vinterns solsemester.
– En förmånlig dollarkurs i kombination med kilometerlånga stränder, äventyrsparker och skandinaviska barnklubbar gör Mexico till ett idealiskt resmål, säger Bassam el Mattar.
För tillfället är 80% av de tillgängliga resorna bokade och för den som vill boka sin resa till Mexiko är det troligast att det finns lediga platser i mars 2013.

Resor till Mexiko

Resor till Mexiko

Foto: Scott Gog.