Booking.com Barcelona Boktips Bussresa Dagskryssning Egypten Flyg Frankrike Gran Canaria Grekland Italien Kanarieöarna Kroatien Kryssning Mallorca Medelhavet Norge Paris Rhodos SJ Skidsemester Solsemester Spanien Stockholm Teneriffa Thailand Turkiet Tyskland Tåg USA Weekend

Nya Boeing 787 till Thailand med Fritidsresor

Nyheter, 3 oktober, 2012

Inför kommande vintern kan svenska resenärer till Thailand se framemot att flyga med Boeing 787. Fritidsresor kommer använda det nya flygplanet mellan Skandinavien och Thailand under vintern 2012-2013. Den nya flygplansmodellen har många förbättringar vad gäller komfort, däribland bredare säten, och mer benutrymme. Det är också en tystare kabin och större fönster. Kanske är en av de största fördelarna vid längre flygningar ändå att det finns höj- och sänkbara nackstöd i flygstolarna. Det är något som kommer väl till användning när man vill sova bekvämt i sittande ställning, något som alla flygresenärer bör kunna intyga.