Booking.com Barcelona Boktips Bussresa Dagskryssning Egypten Flyg Frankrike Gran Canaria Grekland Italien Kanarieöarna Kroatien Kryssning Mallorca Medelhavet Norge Paris Rhodos SJ Skidsemester Solsemester Spanien Stockholm Teneriffa Thailand Turkiet Tyskland Tåg USA Weekend

Många ville resa bort på höstlovet

Nyheter, 29 oktober, 2012

Inför årets höstlov var det extra många som vill åka till solen. När Fritidsresor för några veckor sedan räknade på behovet av extrainsatta platser, var det beräknat att totalt cirka 30000 svenskar åker på charter under årets höstlov.
– Det finns ett uppdämt behov av sol och bad efter den regniga sommaren. Tillsammans med den starka kronan spär det på den redan höga bokningstakten, säger Bassam el Mattar, Fritidsresors Sverigechef.

Topplistan

  1. Gran Canaria
  2. Teneriffa
  3. Egypten
  4. Cypern
  5. Lanzarote

– Ett tips är att resa någon dag före eller efter lovet startar. Då finns det fler lediga platser, säger Bassam el Mattar.