Booking.com Barcelona Boktips Bussresa Dagskryssning Egypten Flyg Frankrike Gran Canaria Grekland Italien Kanarieöarna Kroatien Kryssning Mallorca Medelhavet Norge Paris Rhodos SJ Skidsemester Solsemester Spanien Stockholm Teneriffa Thailand Turkiet Tyskland Tåg USA Weekend

Solsemester i Abu Dhabi i vinter

Resetips, 10 juni, 2012

Abu Dhabi strand

Nu blir det ännu enklare att semestra i Abu Dhabi i Förenade Arabemiraten. Från och med oktober 2012 kan man börja köpa biljetter för en- eller tvåveckors semester i Abu Dhabi med Solresor.
Intresset för att semestra på den arabiska halvön har vuxit sig allt starkare och utöver sol och bad finns möjlighet till shopping. Det kommer också gå att kombinera Abu Dhabi med Dubai i samma semester
– Inte minst för alla återkommande gäster till emiraten är detta ett utomordentligt bra val. Abu Dhabi har mycket att erbjuda – inte minst ett solsäkert klimat, hotell av bra klass och en inte alltför lång flygresa från Sverige, säger Pauline Berndtsson, informationschef på Solresor.

Resor till Abu DhabiResor till Abu Dhabi