Booking.com Barcelona Boktips Bussresa Dagskryssning Egypten Flyg Frankrike Gran Canaria Grekland Italien Kanarieöarna Kroatien Kryssning Mallorca Medelhavet Norge Paris Rhodos SJ Skidsemester Solsemester Spanien Stockholm Teneriffa Thailand Turkiet Tyskland Tåg USA Weekend

Ska du till Grekland? Ta med kontanter

Nyheter, 5 juni, 2012

I krisens spår i Grekland är det trots allt många som väljer att åka dit på semester. Men efter nyvalet den 17 juni vet man inte vad som kan hända med landets eurosamarbete, därför är det viktigt att man som resenär tar med sig kontanter för att klara sig under semestern i Grekland. Kortbetalningar kan bli besvärligt och det är viktigt att vara medveten om att bankomater i Grekland kan råka ut för att ha brist på valuta.
Uppenbarligen avskräcker inte finanskriser svenskar från att åka på semester, många resonerar istället som att det blir billigare att åka på semester. Utöver Grekland är Spanien också en klassiker som svenskar fortsätter åka till, trots det bistra finansklimatet.