Booking.com Barcelona Boktips Bussresa Dagskryssning Egypten Flyg Frankrike Gran Canaria Grekland Italien Kanarieöarna Kroatien Kryssning Mallorca Medelhavet Norge Paris Rhodos SJ Skidsemester Solsemester Spanien Stockholm Teneriffa Thailand Turkiet Tyskland Tåg USA Weekend

Fler tågavgångar inför midsommar

Nyheter, 10 juni, 2012

Eftersom midsommar är en av årets mest stressiga helger för tågtrafiken sätter SJ in extra avgångar inför årets midsommarhelg.
– Efterfrågan på midsommarbiljetter har tagit fart ordentligt. Ju tidigare man bokar, desto större chans att få tag i biljetter och dessutom till lägre pris, säger Nina Hornewall, SJs försäljningsdirektör.
De flesta vill resa med tåg på torsdag 21 juni och söndag 24 juni, och det är biljetter från Stockholm till Skåne och Jämtland som är mest eftertraktade.
– Extra många, betydligt över 100 000 om dagen, reser med oss under midsommardagarna så vi rekommenderar våra resenärer att inte vänta med bokningarna och dessutom vare ute i god tid till tågen, säger Nina Hornewall.