Booking.com Barcelona Boktips Bussresa Dagskryssning Egypten Flyg Frankrike Gran Canaria Grekland Italien Kanarieöarna Kroatien Kryssning Mallorca Medelhavet Norge Paris Rhodos SJ Skidsemester Solsemester Spanien Stockholm Teneriffa Thailand Turkiet Tyskland Tåg USA Weekend

Fler reser till Gotland i år

Nyheter, 3 juni, 2012

HSC Gotlandia I

När Destination Gotland jämförde trafiken till Gotland i maj i år jämfört med samma månad i fjol, var resultatet en ökning med 10,1% i antalet resenärer. Totalt reste 129 519 resenärer till Gotland i år. Samtidigt bör nämnas att föregående års trafik till Gotland kan delvis förklaras med när storhelger inföll.
Sammantaget reser sig Gotland i popularitet i Sverige, då det hittills under 2012 noterats en ökning med 3,3%.
Destination Gotland har fyra fartyg som går till Gotland från Nynäshamn och Oskarshamn.

Linjer till Gotland