Booking.com Barcelona Boktips Bussresa Dagskryssning Egypten Flyg Frankrike Gran Canaria Grekland Italien Kanarieöarna Kroatien Kryssning Mallorca Medelhavet Norge Paris Rhodos SJ Skidsemester Solsemester Spanien Stockholm Teneriffa Thailand Turkiet Tyskland Tåg USA Weekend

Skärgårdsdagarna i Västerås förnyar sig

Nyheter, 25 maj, 2012

När Skärgårdsdagarna hålls 26-27 maj vid gästhamnen i Västerås kan besökare förvänta sig något nytt.
– Vi kör för tredje året i rad och tidigare Skärgårdsdagar har varit mycket populära och uppskattade. Vi vill fortsätta att lyfta den Mälarstad som vi är och att visa upp aktörer som har fokus på båtlivet och aktiviteter kring och i Mälaren säger Jan Johansson, Marknadsföringschef på Västerås & Co.
Flera aktiviteter har planerats inför årets Skärgårdsdagar, med exempel som kajak- och kanotpaddling, ponnyridning, golf och en uppvisning av Sjöräddningen. Cirka 15 utställare kommer visa upp båttillbehör som motorer och segel för glada båtägare och de som helt enkelt är nyfikna på båtlivet.