Booking.com Barcelona Boktips Bussresa Dagskryssning Egypten Flyg Frankrike Gran Canaria Grekland Italien Kanarieöarna Kroatien Kryssning Mallorca Medelhavet Norge Paris Rhodos SJ Skidsemester Solsemester Spanien Stockholm Teneriffa Thailand Turkiet Tyskland Tåg USA Weekend

Rhodos en höjdare inför sommaren 2012

Resetips, 23 maj, 2012

Blue Village Atlantica Aegean Park

När sommaren närmar sig står det klart att Rhodos i Grekland är populärt. Hos Fritidsresor är det hotellet Blue Village Aegean Park som är mest populärt på semesterön.
– Hotellet är ett av våra mest efterfrågade sedan öppningen för tre år sedan. I sommar får alla gäster dessutom gratis tillgång till den nya vattenparken som öppnar brdevid hotellet, säger Marie Malmros på Fritidsresors informationsavdelning. Hotellet är indelat i fyra delar med dubbelrum såväl som familjerum. På hotellet finns barnklubbarna Bamseklubben och Super Kids. Utöver detta finns en mängd sporter man kan utöva, som beachvolleyboll, tennis, och vandring i de närliggande bergen.

Resor till Blue Village Aegean Park på Rhodos

Boka din resa här

Foto: Torleif Svensson