Booking.com Barcelona Boktips Bussresa Dagskryssning Egypten Flyg Frankrike Gran Canaria Grekland Italien Kanarieöarna Kroatien Kryssning Mallorca Medelhavet Norge Paris Rhodos SJ Skidsemester Solsemester Spanien Stockholm Teneriffa Thailand Turkiet Tyskland Tåg USA Weekend

Heta artister till Malmöfestivalen i sommar

Nyheter, Resetips, 21 maj, 2012

När Malmöfestivalen går av stapeln 17 augusti i sommar kan vi se framemot flera heta artister, däribland The Hives och Rebecca & Fiona, en svensk DJ-duo som vann en Grammis förra året. Cullbergbaletten kommer också uppträda vid flytbryggan i Raoul Wallenbergs park.

Musik, band och artister

The Hives, Rebecca & Fiona, Jill Johnson, Kapten Röd, Buford Pope, Jazz i Malmö ger Orchestra Six & Le Systeme och Ed Epstein Kvartett & Karin Inde, Little Marbles, Winhill/Losehill, Thorleifs, Carpark North (dk), Jonathan Johansson, Miriam Aida, The Soundtrack Of Our Lives, Ane Brun.