Booking.com Barcelona Boktips Bussresa Dagskryssning Egypten Flyg Frankrike Gran Canaria Grekland Italien Kanarieöarna Kroatien Kryssning Mallorca Medelhavet Norge Paris Rhodos SJ Skidsemester Solsemester Spanien Stockholm Teneriffa Thailand Turkiet Tyskland Tåg USA Weekend

Bussbiljetter släppta till sommarens festivaler

Nyheter, Resetips, 23 maj, 2012

Nu har Swebus släppt biljetterna för resor till festivalerna Peace & Love, Roskildefestivalen och Emmabodafestivalen. Bussar till Peace & Love som hålls i Borlänge, går från Stockholm, Falun och Karlstad. Resor till Roskilde går från Oslo och Göteborg under perioden 29 juni – 7 juli. Förra året var Peace & Love ett hett tema
– Peace & Love var den populäraste festivalen i vårt utbud förra sommaren, men även Roskildefestivalen lockar många av våra resenärer, säger Ingvar Ryggesjö, presschef för Swebus. Han fortsätter
– I år har vi ett brett utbud av resor till festivaler runt om i hela Skandinavien. Vi ser fram emot att dra igång årets festivalsommar ombord på våra bussar.