Booking.com Barcelona Boktips Bussresa Dagskryssning Egypten Flyg Frankrike Gran Canaria Grekland Italien Kanarieöarna Kroatien Kryssning Mallorca Medelhavet Norge Paris Rhodos SJ Skidsemester Solsemester Spanien Stockholm Teneriffa Thailand Turkiet Tyskland Tåg USA Weekend

Första Norwegian flyget från Landvetter till Malaga

Nyheter, 20 juni, 2011

Nu har Norwegians utrikesflygningar mellan Landvetter och Malaga börjat. Och mer ska det bli, tre nya utrikeslinjer ska börja, från Göteborg till Gran Canaria, Teneriffa och Salzburg.
– Idag på morgonen lyfte vårt första utrikesflyg från Göteborg till Malaga och under veckan startar även våra första flygningar till Nice, Pristina, Palma och Chania. Vi har fått ett mycket positivt mottagande från Göteborgsregionen, så vad är väl bättre än att fira den här veckan med att lansera ännu fler linjer från Landvetter? säger Åsa Larsson, pressansvarig på Norwegian.
Från vintern ska företaget också börja flyga från Stockholm till Grenoble i Frankrike.