Booking.com Barcelona Boktips Bussresa Dagskryssning Egypten Flyg Frankrike Gran Canaria Grekland Italien Kanarieöarna Kroatien Kryssning Mallorca Medelhavet Norge Paris Rhodos SJ Skidsemester Solsemester Spanien Stockholm Teneriffa Thailand Turkiet Tyskland Tåg USA Weekend

Snart dags för Red Bull PlayStreets i Bad Gastein

Nyheter, Resetips, Video, 23 januari, 2011

Den 19 februari byggs jättearenan mitt i Bad Gastein, precis vid Hotel Salzburger Hof kommer en ramp placeras. När Red Bull PlayStreets anordnades senast i 2009 kom uppemot 10 000 åskådare för att se skidåkare hoppa och göra trick högt ovan hustaken. Tävlingen är en av höjdpunkterna i Bad Gastein under säsongen.

Under samma period är det högsäsong för alla skid- och brädåkare att ta sig till alperna. Kombinationen av idyllisk åkning i Österrike med underhållning av den mer fartfyllda sorten lockar tusentals turister.

Video med smakprov