Booking.com Barcelona Boktips Bussresa Dagskryssning Egypten Flyg Frankrike Gran Canaria Grekland Italien Kanarieöarna Kroatien Kryssning Mallorca Medelhavet Norge Paris Rhodos SJ Skidsemester Solsemester Spanien Stockholm Teneriffa Thailand Turkiet Tyskland Tåg USA Weekend

Sommar i Turkiet med All inclusive

Resetips, 22 mars, 2010

Det är en riktig rusch inför sommarens sol och bad resor. Konceptet all inclusive har växt sista åren och i år tagit steget ut och blivit vardag för många resenärer. Alltfler väljer all inclusive semester, både för komforten och för det växande utbudet. Bland årets nyheter finns Syditalien och Turkiet, både destinationer som fram tills i år varit relativt okända för massturismen från Sverige.JPG kampanj 180 X 150

Nu har det ändrats med flera all inclusive hotell och koncept för att locka till sig fler semestrande svenskar. En extra bonus är självfallet att konceptet i sig utlovar mer bekvämlighet på semesterorten och bekymmer med att tänka på reskassa minskas väsentligt när allt ingår, med viss reservation för regler som gäller för specifika hotell.