Booking.com Barcelona Boktips Bussresa Dagskryssning Egypten Flyg Frankrike Gran Canaria Grekland Italien Kanarieöarna Kroatien Kryssning Mallorca Medelhavet Norge Paris Rhodos SJ Skidsemester Solsemester Spanien Stockholm Teneriffa Thailand Turkiet Tyskland Tåg USA Weekend

Fler resor till Bulgarien, Kreta och Turkiet

Nyheter, Resetips, 24 juni, 2009

På grund av den regniga försommaren var det många som bokade semesterresor till soligare områden. Trenden var tydlig och nu när solen kommit fram och det blivit varmare i landet har det visat sig vara brist på solresor. Det har Fritidsresor tagit fasta på och satt in uppemot 2400 platser till Bulgarien, Kreta och Turkiet. Det räckte alltså inte med de nära 6800 platser som sattes in under början av sommaren.

Fritidsresors Sverigechef kommenterar trenden.
– Det är med sista-minuten-resor som med jordgubbar – ihållande regn gör dem både färre och dyrare, säger Bassam el Mattar.