Booking.com Barcelona Boktips Bussresa Dagskryssning Egypten Flyg Frankrike Gran Canaria Grekland Italien Kanarieöarna Kroatien Kryssning Mallorca Medelhavet Norge Paris Rhodos SJ Skidsemester Solsemester Spanien Stockholm Teneriffa Thailand Turkiet Tyskland Tåg USA Weekend

Funderar du på Fuerteventura?

Sol och bad, Video, 12 december, 2008

Ticket har presenterat sina familjepriser för Kanarieöarna och vi tittar närmare på en av öarna.. Fuerteventura! Kolla in den här videon för att se allt som finns att upptäcka på ön Fuerteventura.
Här kan man luta sig tillbaka och njuta av över 3000 soltimmar per år, se och beundra berg formade av vulkanisk aktivitet. En hisnande upptäcksresa väntar för den som är beredd att åka med motorcross eller 4×4 bil. En guidad tur på Fuerteventura är helt klart något annorlunda än att åka turistbussen genom turistorter!