Booking.com Barcelona Boktips Bussresa Dagskryssning Egypten Flyg Frankrike Gran Canaria Grekland Italien Kanarieöarna Kroatien Kryssning Mallorca Medelhavet Norge Paris Rhodos SJ Skidsemester Solsemester Spanien Stockholm Teneriffa Thailand Turkiet Tyskland Tåg USA Weekend

Gratis Dagskryssning Stockholm-Åland

Nyheter, Resetips, 8 augusti, 2007

Sponsrad länk: Dagskryssning.se – Hitta din dagskryssning här!

Fram till 31/8 kan du kryssa till Åland gratis med Viking Line. Specialerbjudandet gäller en dagskryssning från Stockholm, via Mariehamn till Åland.
Om du väljer resan efter maten kan du också ta en närmare titt på dagskryssningarna till Mariehamn. För den som tror sig bli rätt hungrig finns det erbjudanden som inkluderar lunch respektive middag. Dessa erbjudanden gäller fram t.o.m. 12/8.